Wielkość tekstu:

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnianiu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

1
Ogólne

Niniejsza polityka prywatności i plików cookies opisuje zasady postępowania z danymi osobowymi oraz wykorzystywania plików cookies i innych technologii w ramach strony internetowej https://www.chelmno-muzeum.eu/.
Administratorem strony jest Muzeum byłego niemieckiego Obozu Zagłady Kulmhof w Chełmnie nad Nerem, Oddział Muzeum Martyrologiczne w Żabikowie, ul. Niezłomnych 2, 62-030 Luboń, NIP: 7771784693.

Kontakt z administratorem możliwy pod adresem e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

2
Dane osobowe

Użytkownik może przekazywać swoje dane osobowe administratorowi poprzez formularze dostępne na Stronie.
Administrator gwarantuje zachowanie poufności wszelkich przekazanych mu przez Użytkownika danych osobowych.
Podanie danych jest zawsze dobrowolne, ale niezbędne do podjęcia przez Użytkownika akcji, do której przeznaczony jest dany formularz.
Administrator nie udostępnia przekazanych mu danych jakimkolwiek podmiotem trzecim, z wyjątkiem przechowywania danych osobowych na serwerze home.pl S.A., ul. Zbożowa 4, 
70-653 Szczecin, NIP: 852-21-03-252, REGON: 811158242, KRS: 0000431335.
Zebrane dane osobowe wykorzystujemy w celu realizacji zadań statutowych Muzeum, w tym działalności edukacyjnej, naukowej oraz administracyjnej.
Dane osobowe są gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione.
Użytkownik ma prawo do dostępu do swoich danych, poprawienia oraz usunięcia ich w każdym momencie i nieodpłatnie. Użytkownik ma prawo do anonimizacji swoich danych, co oznacza możliwość pozostania nieidentyfikowalnym.

3
Pliki cookies

Wykorzystujemy pliki cookies (ciasteczka), czyli niewielkie informacje tekstowe, przechowywane na urządzeniu końcowym Użytkownika (np. komputerze, smartfonie). Więcej przeczytaj w naszej Polityce cookies.

Wielkość tekstu:

 

Muzeum byłego niemieckiego Obozu Zagłady Kulmhof w Chełmnie nad Nerem

Oddział Muzeum Martyrologicznego w Żabikowie

Instytucja Kultury Samorządu Województwa Wielkopolskiego

Chełmno 59A, 62-660 Dąbie
tel. 63 271 94 47; 695 003 137
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Wielkość tekstu:

 

 

Chełmno

1 kwietnia – 30 września 
wtorek – niedziela 9.00–17.00 
poniedziałek – nieczynne

1 października – 31 marca 
wtorek – niedziela 9.00–15.00 
poniedziałek – nieczynne

Las Rzuchowski
Teren otwarty dla zwiedzających